Coaching – Chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid, wisselende en beperkte energie?

Werken aan vermoeidheid

Ben je (chronisch) vermoeid? Worstel je met beperkte energie? Ik ondersteun je in je zoektocht om beter met je energie om te gaan zodat je in je dagelijks leven meer emotionele en fysieke ontspanning ondervindt. Deze ontspanning heeft het lichaam nodig om weer in balans te komen. Herken je jezelf in de volgende vragen en ervaringen?

 • Hoe ga ik om met mijn lichamelijk klachten? (klachten: chronische vermoeidheid,  pijnlijke spieren, concentratieproblemen, hoofdpijn, niet uitrusten van slaap/niet kunnen slapen, overgevoeligheid voor prikkels, koortsig voelen, spanning, overgevoelig voor stress, uitputting na activiteit, darmproblemen, emotionele instabiliteit etc)
 • Ik maak mij veel zorgen over mijn ziek zijn (symptomen).
 • Ik raak snel gestressd door de dingen die om mij heen gebeuren.
 • Ik kan mij niet meer onspannen.
 • Waar liggen mijn grenzen en hoe kan ik het beste handelen als ik mijn grens heb bereikt?
 • De balans tussen rusten en actief zijn is zoek. Wat is verstandig?
 • Hoe houd ik mij staande in een omgeving waar niemand uitputting kent.
 • Er wordt van alles van mij  verwacht, hoe blijf ik bij mezelf?
 • Ik heb het gevoel dat ik door mijn chronische vermoeidheid nergens meer goed in ben.
 • Ik heb moeite om van dingen te genieten.
 • Ik vind geen steun in mijn omgeving.
 • Ik zou graag in contact willen komen met andere mensen met chronische vermoeidheid.
 • Ook andere vragen zijn welkom…

Praktisch

Ik maak tijdens de coaching graag gebruik van het Gupta Amygdala Retraining Programma van Ashok Gupta, maar je bent niet verplicht dit aan te schaffen. Ik zal uiteraard kennis en tools uit het programma gebruiken tijdens de coaching.

Dit programma is geschikt voor iedereen met een energieprobleem, eigenlijk ongeacht de oorzaak. Energieproblematiek gaat bijna altijd gepaard met andere klachten (zowel fysiek/emotioneel/mentaal) en deze hebben invloed op alle aspecten van je leven. Het programma geeft je kennis over energieproblematiek en hierdoor worden je ervaringen beter plaatsbaar. Het gegeven dat je deze informatie elk moment van de dag tot je beschikking hebt is gewoon heel ondersteunend.

Ik werk nauw samen met Fenna van der Vijver.  Fenna is lichaamsgericht psychotherapeute.

De begeleiding gaat via Skype, Teams of Google Meet.

Kijk voor de begeleidingskosten op de pagina Tarieven

Indien je wil starten met coaching kan je contact met mij opnemen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt een vragenlijst en deze vragenlijst vormt de basis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (circa 15 minuten) of een eerste sessie.

(Wil je het Gupta programma aanschaffen? Klik hier)