LIEF Coaching

Posted on jan 8, 2020

LIEF Coaching

Ik ben Paulien Elzinga en ik geef coaching en advies bij (chronische) vermoeidheidsklachten door oa CVS / ME, overspannenheid en hooggevoeligheid. Ik coach voor het Amygdala Brain Retraining Program van Ashok Gupta en ik organiseer retreats in Portugal. Lees hier verder over de plannen voor komend jaar.

Een kleine update:

Voor de nieuwe lezer, ik woon sinds ruim 4 jaar half in Frankrijk en half in Nederland waardoor ik de afgelopen jaren voornamelijk online heb gewerkt. Tijdens mijn verblijf in Nederland volgde ik een opleiding Healing Touch, dit is een bioveld therapie waarbij je met het aura en de chakra’s werkt. Ontzettend interessant en mijn hooggevoelige kant kreeg even helemaal de ruimte. Afgelopen november (2019) heb ik met trots mijn practitioners diploma behaald. Ik weet dat dit energetisch werk in de toekomst meer onderdeel zal worden van mijn begeleiding. Maar nog even geduld… 

Komend jaar (2020) gaat een spannend jaar voor mij worden. De baan van mijn partner in Frankrijk komt ten einde en we zullen opnieuw gaan verhuizen. Mogelijk gaan we terug naar Nederland wat mij de ruimte geeft om te zakken op één plek en dit mij helemaal eigen te maken. Door deze overgang zal ik dit jaar geen nieuwe retreats organiseren.

Ondertussen blijf ik doorgaan met coaching voor het Amygdala Brain Retraining Program. Het programma brengt veel inzicht in energie en stress problematiek en sluit aan bij een groeiende groep mensen die door verklaarbare (virale/bacteriële infectie, overspannenheid, hoog-gevoeligheid etc) en onverklaarbare redenen ontzettend met hun energie in de knel zitten. Ongeacht of je op het punt staat het programma aan te schaffen, net bent begonnen of al een tijd bekend bent met de inhoud, je bent welkom met je vragen.

Hartelijke groet, 

Paulien