Wat doe ik?

Coaching Skype/live/email

Coaching via Skype/ face to face/email

Aantal gesprekken

Ik maak geen gebruik van een standaard aantal sessies. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik op deze manier mijn sessies beter kan afstemmen op wat er werkelijk nodig is. Daarnaast zijn  grenzen heel belangrijk bij iedereen die een energieprobleem heeft en deze grenzen gelden ook in het contact met andere mensen. Wanneer de concentratie laag is of je bent heel erg vermoeid dan zal de sessie korter duren dan wanneer de energie wat hoger is.

Skype

Coaching via Skype (met videoverbinding)  heeft als voordeel dat het niet uitmaakt waar je woont. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om zelf de tijdsduur van je gesprek te bepalen. Sessies worden betaald in units van 10 minuten.

Tenslotte kunnen, mocht je dit willen,  de Skype gesprekken worden opgenomen zodat je deze kan terug luisteren. Dit heeft als meerwaarde dat je met je volledige aandacht bij het gesprek kan blijven en niets hoeft op te schrijven. Daarnaast kan het terug luisteren van een gesprek soms heel fijn en leerzaam zijn.

Mijn skypenaam: liefcoaching

Live

Ik verblijf een deel van het jaar in Frankrijk. Hierdoor heb ik geen vaste praktijkruimte meer. Ik werk voor de coachingssessies voornamelijk online.

De workshops van Op Eigen Toeren (programma voor jongvolwassenen) zijn altijd live in Utrecht.

Email

Coaching per email is ook mogelijk. Is je vraag kort en kan ik deze in 3 minuten beantwoorden dan is dit gratis. Voor een uitgebreide mail zijn de kosten tijd en inkomensafhankelijk.